Weeze Airport Hotel // ook andere hotels in de buurt

Mocht je onverhoopt een hotel moeten boeken bij Weeze Airport in de buurt (en misschien was het ook wel gepland), dan kun je natuurlijk kiezen uit een aantal hotels. Je kunt ervoor kiezen om er eentje dichtbij te nemen, verder weg zijn echter ook nog genoeg mogelijkheden. Er is zelfs een heus Weeze Airport hotel!

Op deze pagina hebben wij vier hotels uitgelicht die boven de rest uitspringen in beoordeling, afstand of unieke details. Wij hebben geen banden met een van deze hotels, er kunnen ook geen rechten worden ontleend uit deze informatie.

Hotels dichtbij Weeze Airport

Best Deal Airporthotel Weeze is een degelijk hotel. Dit wordt ook wel het Weeze Airport Hotel genoemd. Het hotel is niet erg bijzonder, het is gewoon een prima overnachting in een prima hotel, op korte afstand van het vliegveld. Gratis WiFi, gratis parkeergelegenheid en pas gerenoveerde kamers. De eerste supermarkt is 4,5 kilometer verder, het eerste restaurant ligt op een afstand van 1,5 kilometer. Op ongeveer 1 kilometer afstand ligt het vliegveld. Best Deal Airporthotel Weeze is het dichtst bijziende hotel! Waardering 7,3 uit meer dan 2000 beoordelingen.

Iets verder (op een afstand van 3 kilometer van de luchthaven) lift B&B Derksen. Dit traditionele bed & breakfast met gratis WiFi, gratis parkeergelegenheid en een gezellige inrichting is het hotel dat na het Best Deal Airport hotel Weeze het meest dichtbij ligt. Op 5 minuten rij-afstand liggen verschillende hotels; ontbijt en lichte maaltijden zijn tegen een toulage te bestellen in de keuken van het restaurant. De waardering is een 9,5 uit wel slechts 73 beoordelingen.

Hotels iets verder weg van Weeze Airport

Nu gaan we gelijk een stukje verder weg. In het dorpje Weeze ligt Pension Heideweg. Een rijafstand van 10 minuten (dus niet echt een Weeze Airport hotel te noemen) maar wel met gratis WiFi, gratis parkeergelegenheid en ze claimen dat het personeel de Nederlandse taal spreekt. Nadeel is wel dat je uitsluitend contact kunt betalen in dit hotel. Ontbijt wordt geserveerd, een vegetarisch ontbijt is ook mogelijk. De waardering van Pension Heideweg is een 9,4 uit 350 beoordelingen.

In het dorpje Kevelaer, net ten zuiden van het dorpje Weeze en ten zuidoosten van Weeze Airport, ligt het Stadthotel am Bühnenhaus. Dit hotel ligt vlakbij het treinstation van het Duitse dorpje (slechts op 600 meter afstand!), biedt niet alleen gratis WiFi maar ook gratis parkeergelegenheid, gratis en gevarieerd ontbijt en je kunt fietsen huren bij het hotel! Stadthotel am Bühnenhaus is misschien wel het beste hotel uit de omgeving van Airport Weeze aangezien het een gemiddelde waardering heeft van een 8,8 uit meer dan 330 geverifieerde beoordelingen. Betaling is hier gelukkig mogelijk met meer dan alleen contant.